Alla inlägg den 3 maj 2008

Av joan - 3 maj 2008 16:18

Tittade på Debatt i SVT i torsdags och kom fram till att våra mediaprofiler politiker och professionella tyckare är några fega stackare. En del av programmet handlade om att "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna" vilket jag tyckte var ett intressant ämne som jag ville höra mer om. Han som var upphovet till den här debatten Gunnar Sandelin har skrivit en debattartikel i DN om det här. Det han sa i början av debatten tykte jag lät genomtänkt och bra, men så fort någon annan fick ordett spårade det ur och dom bara pratade om hur synd det var om alla flycktingar och invandrare och så gick dom till atack mot Sandelin och kallade honom rasist. Och ju mer jag såg på programmet ju mer förbannad blev jag, för debbaten handlade ju inte om invandrarna utan om journalister som skriver sin egen variant av sanningen och det var ju det som Sandelin ville belysa. Men ironin i det hela är att alla dom som fick ordet bara bevisade att Sandelin har rätt, dom vågade inte prata om ifall journalisterna skriver hela sanningen om invandring i sverige utan försökte bara skaffa sig poäng genom att säga att dom antingen tyckte synd om invandrare och inget var deras fel eller hur bra det går för många invandrare pluss att dom gärna försökte få till att alla som inte tyckte som dom var rasister.

Sammanfattningsvis så kan jag bara säga att jag tycker Sandelin har rätt, det finns en baksida med invandring, alla som kommer till sverige är inte snälla mäniskor och fötjänar inte att vara här.

Och detta är något som måste uppmärksammas av hela sammhället. Även av journalister som är rädda att sticka ut hakan, för det är ändå deras uppgift att rapportera om HELA sanningen.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Chatt

Senaste inläggen

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

Omröstning

Skulle du vilja leva för evigt?
 JA
 NEJ

Arkiv

RSS

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards